in

Badplatser Stockholm – Här hittar du de bästa badplatserna i stan

Att bada under sommaren är ett måste och för att kunna göra det måste man självklart hitta de bästa badplatserna i stan.

Det kommer man nämligen inte undan om man vill kunna njuta av sommaren på bästa sätt och vis. Stockholm har gott om fantastiska badplatser där man kan njuta av sol och värme. För det är trots allt något som man vill kunna göra. Nedanför hittar du de bästa badplatser i Stockholm: 

1 Tanto Badet 

Vid Årstavikens ligger Tanto Badet där du hittar en finkornig strand, bryggor, klättervägg och även dusch och toalett. För att du verkligen ska kunna njuta av sommaren på bästa sätt. På en badplats där du kan koppla av. 

2 Brunnsvikens strandbad 

Är ett riktigt mysigt strandbad mitt i staden men som dock inte har någon mat eller dryck i närheten alls. Vilket kan vara bra att komma ihåg om man ska åka dit så att man laddar upp med allt det man behöver innan man åker. 

3 Långholmens Strandbad

Långholmen passar perfekt för både bad och sol men även för promenader och man kan göra det till en lång dagsutflykt. Vilket gör att man kan upptäcka hur fantastiskt det kan vara vid de olika badplatserna i Stockholm. 

4 Flatenbadet i Skarpnäck 

Erbjuder en härlig dag på stranden då den är omringad av bryggor, hoppborgar, ute-gym och beachvolleyboll. Ett perfekt ställe att koppla av men också vara aktiv på. Passar för alla som vill ha en dag på stranden med sol och bad. Kanske kombinerat med att kunna få en stund att spela, träna eller bara ha roligt. 

5 Fredhällsklipporna på Kungsholmen

Kan vara perfekt för dig som vill kunna ta dig ett snabbt dopp och få både sol och bad. Ett perfekt ställe att njuta av solen och samtidigt vara lite avsides. Passar perfekt för dig som vill kunna ha en trevlig dag och kanske även en liten picknick. 

Stockholm har gott om badplatser och det finns fortfarande gott om platser som inte besöks av så många. Oavsett om man ska bada i havet eller i en sjö finns det fantastiska möjligheter att hitta en plats som passar för en själv. 

Vad tyckte du om det här?

0 points
Upvote Downvote
Loving Sweden

Skrivet av Loving Sweden

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Loading…

0

Comments

0 comments

Varför snarkar man?

Topp 10 saker att göra i Malmö