onsdag, juli 24, 2024

Kontakta Loving Sweden och vår redaktion

Oavsett om du har feedback, vill samarbeta eller jobba på Loving Sweden så tycker vi att det är kul att du hör av dig till oss. För att komma i kontakt med vår redaktion ber vi dig skicka ett e-postmeddelande till följande adress:

redaktion@lovingsweden.se

Annonsera på Loving Sweden

Loving Sweden är en lokal, viral och interaktiv webbplats som erbjuder nyhetsuppdateringar på svenska. Vi producerar innehåll inom alla ämnen med fokus på Sverige.

Redaktionella inlägg

Genom att annonsera hos oss når du ut till en bredare målgrupp och har goda möjligheter att exponeras i våra kanaler, inklusive sociala medier. Annonseringsmöjligheterna är således många. Utöver klassisk annonsering i form av banners erbjuder vi sponsrade inlägg, antingen i PR-syfte eller för SEO-ändamål.

Om ni vill annonsera i artikelformat, dvs. sponsrade inlägg sköter vi publiceringen själva. Detta innebär att vi kan producera innehåller åt mer, men ni är självklart välkomna att försörja oss med eget innehåll.

Vi producerar era artiklar

Om Ni väljer att låsa oss utföra produktionen av innehåller garanterar vi att innehållet kommer skräddarsys för att passa era målgrupper. Vi kommer justera texterna så att de passar våra egna läsare. Möjligheter finns också att köpa extratjänster för att marknadsföra inlägget på Facebook eller i andra medier.

Quiz och frågesporter

På Loving Sweden har ni också möjligheten att skapa olika frågesporter för att skapa ytterligare interaktioner mellan våra läsare och ert varumärke.

Om Ni vill annonsera på sajten och vill komma i kontakt med oss ber vi er skicka ett e-postmeddelande till vår redaktion på: redaktion@lovingsweden.se. Vi kommer då kontakta er för att diskutera de olika förslagen ytterligare.

(For Ad Inquieries, please email redaktion@lovingsweden.se)