in

Bästa stränder i Sverige

Man kanske inte tänker stränder när man tänker på Sverige. Det är dock ett misstag man ska försöka att komma ifrån. Sverige har nämligen gott om vackra och fantastiska stränder. Det är sällan problemet utan mer att det inte är många månader per år man kan njuta av dem. För Sverige har verkligen ett par helt fantastiska alternativ som kan vara värda ett besök.

Tofta på Gotland

Är en av de mest kända stränderna på Gotland med över 10 000 besökare per dag när det är soligt och varmt. Kryllar av människor på den vitaktiga sanden och det finns även en bar där man kan gå på after beach samt en restaurang som har öppet till 21:00.

Böda på Öland

Foto: https://www.instagram.com/p/Bz5lzE1nvvo/

Stranden ligger på Nordöstra Öland och är bland Sveriges mest kända campingplatser och den två mil långa vita stranden är helt fantastisk. Havet är ljusblått och helt ljuvligt att bada i under sommarens varmaste månader. En strand som passar för alla.

Tylösand i Halmstad

Foto: https://www.instagram.com/p/B_1vsTEl6yz/

En gyllene strand som verkligen är värd ett besök om man är i närheten. Vid soliga dagar är det dock väldigt trångt men är ett utmärkt alternativ för alla. Oavsett om man är en barnfamilj, partysugen eller ett par är det här en trevlig och fantastisk strand.

Pite Havsbad i Piteå

Foto: https://www.instagram.com/p/CCiNFWdHSPc/

Har en kilometerlång sandstrand som verkligen är värd ett besök om man är i närheten. Hade under 50-talet Sveriges varmaste badvatten tre år på raken. Har ett välkänt nöjesliv och passar för alla som vill njuta av sol och bad.

Gålö Havsbad i Stockholm

Foto: https://www.instagram.com/p/CCiNFWdHSPc/

Besök Gålö Havsbad som ligger i ett vackert naturreservat och är perfekt för en dagsutflykt. Det är enkelt att ta sig dit och stranden är lång med gott om plats. Du kan även vandra i området eller bo på vandrarhem. Ett riktigt trevligt alternativ för dig som vill besöka en trevlig sandstrand som passar för alla.

Sverige har gott om andra stränder med de här är de bästa stränder i Sverige enligt oss. Det är helt enkelt bara att besöka dem för att se varför.  

Vad tyckte du om det här?

120 points
Upvote Downvote
Loving Sweden

Skrivet av Loving Sweden

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Loading…

0

Comments

0 comments

EU valet – Hur röstar man